Pirkanmaan tietojenkäsittely-yhdistys ry

Vierailu Exeriumilla 22.3.2018

Vierailimme viime torstaina Exeriumille ja pääsimme tutustumaan HealthHUBiin ja Exeriumin pelillisiin kuntoutusratkaisuihin.

Aluksi Ville Tenkanen ja Janne Lähdekorpi antoivat meille kaikille muistutuksen keskivartalolihasten kunnon tärkeydestä kahvin ja sämpylän sekä huomiota herättävien tilastojen vahvistamana. Isännät esittelivät idean yrityksen toiminnan taustalla aina tulevaisuuteen asti. Vaikka firma on pieni, sillä on hyviä yhteistyökumppaneita. Ville ja Janne kertoivat tuotekehityksestä sekä softan ja raudan hankkimisesta mielenkiintoisia kokemuksia. Yritys on ollut mukana mm. VEKU-hankkeessa (Verkkopalvelupohjaisella etäkuntoutuksella kohti parempaa työkykyä, hyvinvointia ja yhdenvertaisuutta).

Tämän jälkeen pääsimme käytännössä tutustumaan erilaisiin kuntoutusta ja keskivartalon elävöittämistä varten tehtyihin laitteisiin ja niihin viritettyihin sovelluksiin.

Kuvissa lennetään takapuoliohjattavalla lentokoneella, ajetaan motoGP:tä kallistelemalla ja pelataan erilaisia labyrinttipelejä.

Ilpo Tolvanen
Pitky ry

Kuvat: Ilpo Tolvanen ja Matti Vuori

 

 

Artikkelilaji: