Pirkanmaan tietojenkäsittely-yhdistys ry

Stipendit

Jaamme vuosittain stipendejä tietotekniikan alalla hyvin menestyneille opiskelijoille. Jaettavien stipendien määrä ja kokonaisarvo riippuu yhdistyksen taloudellisesta tilanteesta. Päätökset stipendien jakamisesta tekee yhdistyksen hallitus. Stipendien arvo vaihtelee yleensä 50 - 500 euron välillä.

Yhdistyksen noudattamat stipendien myöntämisperusteet, tarkemmat hakuohjeet ja tiedot stipendin luovutuksesta sekä aiempien vuosien palkittujen esittelyt tämän sivun alasivuilla.

Stipendiä voi anoa (yleensä opettaja oppilaalleen) vapaamuotoisella hakemuksella. Hakemuksen liitteenä on oltava mukana vähintään yhden opettajan suositusteksti. Ensisijaisesti stipendejä jaetaan Tampereen yliopiston, Tampereen Teknillisen yliopiston, Tampereen ammattikorkeakoulun ja Tredun hyvin menestyneille opiskelijoille. Opettaja voi anoa stipendiä myös peruskoulun, lukion, tai muun oppilaitoksen opiskelijalle, joka on menestynyt tietotekniikan alalla.

Stipendin maksaminen edellyttää yhdistyksen hallituksen edustajan hyväksymän julkaisun toimittamista yhdistykselle julkaistavaksi Pitkyn nettisivuilla.

Lisätietoja stipendeistä antaa yhdistyksen toiminnanjohtaja (toiminnanjohtaja (at) pitky.fi)  Stipendihakemukset voi toimittaa sähköpostitse joko toiminanjohtajalle tai puheenjohtajalle (puheenjohtaja (at) pitky.fi).